Værksted

Godt håndværk er en selvfølge !

Som et af Danmarks største urmagerværksteder, vægter jeg kvalitet og præcision. Jeg føler derudover en vis forpligtigelse og stolthed over for faget, da jeg er 3. generations urmager. Urmagerlærlinge bliver uddannet her på værkstedet, og derved bidrager jeg til, at faget udvikler sig.

Metropol Ure & Smykker har 3 urmagersvende og 3 lærlinge på værkstedet. Mange års erfaring, – lærlingenes fascination af faget og deres gåpåmod gør, at vi er klar til at tage os godt af Jeres ure og smykker!

På vort værksted kan vi hjælpe dig med, at få dit arvestykke til at følge med tiden igen.

Hvis det er et antikt stueur, -armbåndsur eller -lommeur, har vi ekspertisen til at renovere det og få det til at funktionere igen.

Vi kan også reparere eller opfriske dine smykker, om det er op pudsning, isætning af nye sten eller ændring af størrelsen på en ring.

Kontakt os og hør, hvad værkstedet kan hjælpe dig med.

Mekanisk lommeur.

Reparation af antikt lommeur. reparation med respekt for originaliteten.

Skibs ure.

Kan man få repareret på flere måder, Det er muligt at få et originalt quartz ombytningsværk, både med og uden slag. Hvis man ikke vælger at ville renovere det originale mekaniske værk.

Batteriskift.

Et batteriskift er ikke bare at skifte batteri. Når vi skifter batteri tjekker vi visuelt pakninger og urværkets tilstand.

Trykprøve.

Hos os tilbyder vi trykprøve på alle vandtætte ure. Vi kan teste om uret overholder de tryk. Der på urkassen er angivet, og du sikker kan bruge det i vand.